February 19, 2007

5-Broadcasting

Κι ένας 6ος κρυφός! ;-)
Ήρθε και σε μένα το κύμα, από τη Μιραντολίνα. (κι από τον Βερολινέζο αγαπητό εξόριστο, μόνο που δεν το είχα πάρει πρέφα!) Να λοιπόν πέντε πράγματα που δεν σας έχει πει για τον εαυτό του αυτός που έφτιαξε το επί της οθώνης σας μπλογκ :

١ Είμαι μάλλον αργός όταν κάνω μια δουλειά - κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τα καταφέρνω να είμαι κατά μέσο όρο γρήγορος. Είμαι αναβλητικός, αλλά αν επείγει πραγματικά κάτι, είμαι σε πολύ λίγο χρόνο έτοιμος (αποτέλεσμα: είμαι μονίμως "άνθρωπος της τελευταίας στιγμής").

٢ Δεν εμπιστεύομαι το ένστικτό μου - προσπαθώ να επικυρώσω την πρώτη εντύπωση με μια κατά το δυνατόν ανάλυση. Απεχθάνομαι τους "μέσους όρους" στις ιδέες και την έλλειψη του θάρρους της γνώμης, όσο και την έλλειψη διάθεσης αυτο-αμφισβήτησης. Τοποθετώ την έμπνευση, την αισθητική και τις προοπτικές μιας πρότασης στο ίδιο επίπεδο με την ουσία της.

٣ Δίνω την εντύπωση ανθρώπου απρόσβλητου από το άγχος - η αλήθεια είναι μάλλον η αντίθετη και η απόδειξη, οι φρικτές ψυχοσωματικές σουβλιές στο στομάχι μου όταν κάτι πιέζει. Έχω γενικώς μεγάλες φυσικές αντοχές, αλλά αργώ να ανανήψω άμα πάθω κάτι.

٤ Έχω μια πολύ προσωπική αντίληψη περί τάξης (συγυρίσματος), κι έτσι σπάνια χάνω τα πράγματά μου σε ένα φαινομενικά χαώδες περιβάλλον :-) Λατρεύω τις "μικροπατέντες" κάθε είδους που αφορούν την καθημερινή ζωή.

٥ Ψοφάω για πετυχημένες ατάκες και πλακίτσες, μαγειρική και βόλτες σε καινούργια μέρη.
Βαριέμαι το τένις το τάβλι και τα ψώνια ρούχων, όσο και τις "κοινωνικές υποχρεώσεις".



βγαίνετε!

7 comments:

Κ. said...

Την σήκωσα την πετσέτα, μου αρέσουν αυτά τα πυραμιδοσχήματα.

άσκεπος said...

Αχ, ρε μαυροπρόβατε! Δεν είδες που σου είχα πετάξει το μπαλάκι σαν απάντηση στο προηγούμενο ποστ;
Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι αριστεροί. Πετάμε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο και αφήνουμε τους άλλους (την κοινωνία) στην απ' έξω. Ύστερα αναρωτιέται ο ποιητής για το "μονοψήφιο φως"...

Μαύρο πρόβατο said...

Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή...
Όταν είδα το σχόλιό σου κλίκαρα στο λινκ, αλλά επειδή σκυλοαργούσε το'κοψα και μετά το ξέχασα. Εν τω μεταξύ, κοιτάω το άλλο μπλογκ σου (δεν είχα πάρει καν πράφα οτι θα συνέχιζες να ανανεώνεις το πρώτο) και δεν κατάλαβα...
Το κριτήριό μου πάντως ήταν, από τους μπλογκοφίλους, ποιός δεν είδα να έχει πάρει μπιλιέτο. Δούλεψε εν μέρει - τσίμπησε ο σφος κ. :-)

Κωστής Γκορτζής said...

Παρέλειψες το ενδιαφέρον βίτσιο σου να υπολογίζεις μαθηματικά τον όγκο των διαδηλώσεων! :)))))

rockerblogger said...

Με εξαίρεση την έλλειψη εμπιστοσύνης στο ένστικτο σου (εγώ το εμπιστεύομαι τυφλά. Δεν με πρόδωσε ΠΟΤΕ), κάπως έτσι σε φαντάζομαι!!!

ΥΓ1
Ωραία έμπνευση με τους αραβο-περσικούς αριθμούς!

ΥΓ2
Κι εγώ προκάλεσα τον Μητσό, αλλά δεν νομίζω να ενδώσει. Οπότε πίεσε τον κι εσύ!

Μαύρο πρόβατο said...

@ημίαιμος: -είπα να πω κάτι που δεν ξέρετε ;-)
@rockerblogger: νάσαι καλά! Έχουν πλάκα τα αραβοπερσικά ψηφία! :-)

Кроткая said...

ειδικά το πέμπτο, με βρίσκει απολύτως σύμφωνη!!