Εν τω μεταξύ οι εξελίξεις καλπάζουν, και μέσα σ'αυτές και ο γράφων το σημείωμα αυτό.
Είναι τώρα καιρός να εξελιχθεί αυτή η ψηφιακή μορφή, να ψηλαφήσει νέους ρόλους, να ξανασυγχρονίσει το νόημά της με την πραγματικότητα.
Ο τρόπος, αφού καταρχήν αποκλείστηκε η επιλογή της απόσυρσης του μπλογκ με τα μέχρι τώρα περιεχόμενα, συνίσταται στον πειραματισμό με την ελάχιστη τεχνική φιλοδοξία, να χρησιμοποιούνται "έτοιμα κι εύκολα" υλικά/πλατφόρμες.
Ο τακτικός αναγνώστης μπορεί να διαπιστώσει τις αλλαγές, όπως ο περαστικός: ρίχνοντας μια ματιά τριγύρω. Θα βρει ρουμπρίκες/θεματικές ενότητες, νέους συντάκτες (προς το παρόν ο φίλος Νικόλας Μαρουκάκης, προχωρά όμως η σχετική διερεύνηση...), αλλαγή στο domain name (www.parvusclub.org,
Κάθε σχετική αντίδραση/παρατήρηση, πολύτιμη.
ΥΓ:
6 comments:
αισθητικά με αρέσει, δεν ξέρω βέβαια εάν ο διαθέσιμος χρόνος σου αυξήθηκε
Μερσί! Θα έλεγα οτι συνολικά λίγο μειώθηκε, αλλά με καλύτερη διαρρύθμιση- πράγμα που σημαίνει οτι το μαγαζί θα γίνει μάλλον τακτικότερο. Α μπιεντό!
αισθητικά που λέει κι ο καλλιτέχνης από πάνω είναι πολυ καλύτερο από πριν.
Αλλά τα καινούργια κόλπα του προφέσορα είναι που θα με κάνουν να κράξω , ούυυιιιιι!!!! μετά απέραντου θαυμασμού.
δ
Αυτό το ροζ πολύ ..μαραμένο φίλε!
Θέλω ..αποζημίωση με "γεμάτα " μπιλιέτα!
:) :)
δεν είναι ρόζ καλέ
πάει να γίνει ρόσο βενετσιάνο αλλά αντιστέκεται.
Μη τον ακούς μαυροπρόβατε, τα άλλα ροζ τα αμάραντα , βγαίνουν μόνο σε κιλοτί, ή σε ροζ της μπάρμπης...
χα χα χα
δ
Μα... έπρεπε να ταιριάζουν με το κουκλί εδώ!! :-)))
Εμένα πάντως με κάνατε να κοκκινήσω...
Ελπίζω το (συγγραφικόν) τήμ να σας αποζημιώσει στο περιορισμένο μέτρο των δυνατοτήτων του, αυτόν τον καιρό πανταχόθεν βολής από βαρύγδουπες παπαριές και υστερικές κραυγές.
Για τον ίδιο λόγο, περιδιαβάζουμε τα μαγαζιά σας τακτικά - και προσφέρουμε φιλοξενία στους αστέγους για όποτε θέλουν να μας ποστάρουν ;-)
Post a Comment