April 13, 2009

Ίσες αποστάσεις...


μεταξύ σημαινόντων και μεταξύ σημαινομένων σπανίως υπάρχουν. Σήμερα έφταιξε αυτό που ο Γιωργάκης βρέθηκε τόσο κοντά και τόσο μακριά από την αλήθεια.

6 comments:

Anonymous said...

TU ES UN PETIT DIEU.
FIN.

(Vel)

Μαύρο πρόβατο said...

Πρόκειται φυσικά για παρέμβαση σε ρετουσαρισμένο ρεζουμέ του πονήματος.
Με το αυθεντικό (εδώ) δε γίνεται βέβαια δουλειά: με φράσεις όπως
Σχέσεις [την πορεία των οποίων γνωρίζω] πολυκύμαντες με κοινούς αγώνες και πολλές φορές συγκρουσιακές, που δεν εμπόδισαν όμως τον αμοιβαίο σεβασμό στο επίπεδο των πολιτικών ηγεσιών στην οργανωμένη βάση των κομμάτων μαςκαι/ή

Ο διμέτωπος τον οποίο έχετε επιλέξει, κριτική δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ ταυτίζοντάς το με την κριτική στην σημερινή κυβέρνηση, βοηθά τα μέγιστα να αποσιωπούνται οι πραγματικές πολιτικές αλλά και οι ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.το κείμενο απέχει από τον... εαυτό του.
Η μόνη λογική ανταπάντηση με σεβασμό σε αυτή την... επιλογή, είναι "άντε στη γωνία να δεις αν έρχομαι"... μιλάμε για τόση πυκνή! :-)))

ecobubble said...

Θα πρότεινα και μία ακόμα.. "πες το πάλι με δικά σου λόγια".
Καλησπέρα!

Anonymous said...

Πάντως ξεκίνησαν και οι φιλελεύθεροι αντεπίθεση στην αριστερά. Συγκεκριμένα η WWW.GREEKLIBERALS.NET Φιλελεύθερη Συμμαχία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε εκστρατεία για την αλλαγή του αριστερισμού των νέων και των φοιτητών προς τον φιλελευθερισμό: http://thessaloniki.greekliberals.net/0010000018 με το σκεπτικό ότι ο φιλελευθερισμός και όχι ο κομουνισμός εκφράζει τις ατομικές ελευθερίες και την οικονομική και κοινωνική ευημερία.

Οι εξελίξεις σχετικά με αυτήν τη νέα ιδεολογική σύγκρουση χαρακωμάτων αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Για να δούμε;

Velazquez said...

Τριχες.
Απο την προσωπικη μου εμπειρια ο νεοφιλελευθερισμος ειναι απαγορευμενη λεξη στην Ελλαδα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ στην νεολαια.

Μαύρο πρόβατο said...

Ecobubble,
ανὠνυμε,
βελ,
καλημέρες!