March 23, 2020

Hydroxychloroquine and azithromycin as a treatment of COVID-19: results of an open-label non-randomized clinical trial

An assessment (in French)








...Στην καθημάς Δύση, δυό κόσμοι σε έναν: ο Ραούλ, ο Κοέν, οι χιλιάδες που δουλεύουν με αυταπάρνηση και ο,τι μέσα διαθέτουν, βασισμένοι στη γνώση τους και τη λογική τους, και οι ακροβάτες της επικοινωνίας, οι «κάντε μια συνέντευξη και παίχτε το φλιπαρισμένη να ξεχάσει ο κόσμος που παρουσιάσατε τον κίνδυνο ελάχιστο» (βλ. τέως υπουργός Υγείας στη Γαλλία, παραιτηθείσα για ν᾽αναλάβει τη μακρονική υποψηφιότητα  στο Δήμο Παρισίων, όταν κατέρρευσε το άλλο αστέρι που έπαιζε το πουλί του στην κάμερα να το στείλει μήνυμα) 

οι μάγοι της οικονομίας που κάνανε τις νοσοκομειακές κλίνες καυσόξυλα για να ζεσταθεί ο καπιταλισμός, οι φαρμακέμπορες που πουλάνε 8 ευρώ τα 300ml αντισηπτικού... Όλοι μιλάνε, αλλά οι υπόλοιποι να διαλέξουμε ποιόν ακούμε.

Read also:
Surviving Sepsis Campaign: Guidelines on the Management of Critically Ill Adults with Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)  European Society of Intensive Care Medicine and the Society of Critical Care Medicine 2020 -  Accepted manuscript)

Efficacy of hydroxychloroquine in patients with COVID-19: results of a randomized clinical trial
by Zhaowei Chen, Jijia Hu, Zongwei Zhang, Shan Jiang, Shoumeng Han, Dandan Yan, Ruhong Zhuang, Ben Hu, Zhan Zhang (preprint)

No comments: