December 23, 2014

An imagined book

Quick and dirty: a global trend in conjectural politicware engineering. 

Edited by: the editors.

3 comments:

Velazquez said...

Καλη χρονια φιλε μου.Υγεια και οικογενειακη ευτυχια σε σενα και στον σπιτονοικοκυρη μου.

Ηδη τα σπουδαια αρχιζουν απο 25/1 οπου θα σταματησουμε να γελαμε με την Τρουθ τιμ και τα μποτ της και θα πρεπει το τσιρκο να κανει κυβερνηση (Ποταμι; GAP; ΝΔ; ΠΑΣΟΚ; ΑΝΕΛ; ).
Και φυσικα με το Eurogroup, οπου η Μερκελ θα πρεπει να παρει σημαντικες αποφασεις για το μελλον της ΟΝΕ.
Ειναι ξεκαθαρο πως το πραγμα στον Νοτο ΔΕΝ τραβαει και θα πρεπει ειτε να κανει υποχωρησεις ειτε να αναμενει να δει τις μεγαλες εξελιξεις με τον Παμπλο τον Ιγκλεσιας,τον Ναιτζελ τον Φαρατζ και τα λοιπα μπουμπουκια που θα ερθουν στον νεο της κηπο.

Μαύρο πρόβατο said...

Καλή χρονιά, υγεία και πολλές επιτυχίες για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!

Να δούμε λοιπόν τι θα δώσει, οι κινήσεις είναι αντιφατικές (υπάρχει ένα προμόσιον για ισχυρό ποσοστό, υπάρει ο Γιωργάκης που δε φαίνεται να τον παίζουν πολύ, υπάρχει ο Μπενούνο που φαίνεται να τον αντιμετωπίζουν ως καμμένο άλογο)...
Σε παλαιομαρξιστική γλώσσα, σαφώς και οι αναγκαίες διαδικασίες για το ξεπέρασμα της κρίσης δεν έχουν ολοκληρωθεί ούτε στην Ελλάδα, ούτε αλλού: η απαραίτητη καταστροφή κεφαλαίου έχει μέλλον, η απότομη αύξηση της συγκέντρωσης επίσης. Ομαλότερα φαίνεται να εξελίσσεται αυτό στο οποίο όλες οι μερίδες του κεφαλαίου ομονοούν, το τσάκισμα των λαϊκών εισοδημάτων (μισθών, συντάξεων) και των εργασιακών σχέσεων, καθώς και το μοίρασμα της εξαθλίωσης ώστε περισσότεροι να προσεγγίζουν τα όρια επιβίωσης.
Με τούτα δεδομένα θα ξεκινήσει το αλισβερίσι μεταξύ Μέρκελ, Αλέξη, Πάμπλο και λοιπών παίδων.
Βάλε και την παράμετρο του σωβούντος πολέμου στην Ουκρανία και γίναμε για το 2015!

Μαύρο πρόβατο said...

Πάντως οι πολιτικές δράσεις της άρχουσας τάξης στην Ελλάδα έχουν από το φθινόπωρο περάσει σε mode "quick and dirty" που λένε και όσοι γράφουν κώδικα. Δεν ψάχνουμε ισορροπίες και παρενέργειες, φιξάρουμε ο,τι προκαλεί πρόβλημα στα γρήγορα και μπαχαλάτα!