July 29, 2011

Άμα δεν τους αρέσει ούτε ο καινούργιος,

...έχει κι άλλους;


...Το μόνο σίγουρο, είναι οτι το σκότος και η παραπληροφόρηση για τον πόλεμο της Κυρηναϊκής έχει αγγίξει απάτητες μέχρι τώρα κορυφές...

UPDATE 08/08/2011:   Ο Αμπντελτζαλίλ διαλύει την "κυβἐρνηση" του CNT. Έχουν βγει, εδώ και καιρό, τα μεγάλα μαχαίρια - σε βαθμό που να αμφιβάλει κανείς για το καταπόσο ευωδώνονται τα σχέδια των εμπλεκόμενων ιμπεριαλιστών...


UPDATE 10/08/2011:  Εν τῳ μεταξύ, το "Βήμα" μας πληροφορεί οτι ο νεκρός γιός του Καντάφι επισκέπτεται νοσοκομείο του ΝΑΤΟ (στο σώμα του κειμένου διαβάζουμε το αναμενόμενο από τον τίτλο, οτι ο Χαμίς εμφανίστηκε ζωντανός στην τηλεόραση, και το αναπάντεχο, οτι το νοσοκομείο φιλοξενεί θύματα από τις επιδρομές του ΝΑΤΟ και έχει μετωνυμικώς αποκληθεί νοσοκομείο της τρομοκρατικής συμμαχίας...)

3 comments:

Anonymous said...

Ποσο ακομα αιμα για λιγο μαυρο χρυσο;

Οσο για τα γεωπολιτικα παιχνιδια,θα θελα να δω σε ενα χρονο απο τον πολεμο τις γεωπολιτικες εξελιξεις.

ΛτΣ said...

Παρόμοιες απορίες έχει και ο Ευγένιος ο Πριμακόφ, παλιά αλεπού στο παζάρι.

Μαύρο πρόβατο said...

Καλησπέρα,
εξαιρετική παραπομπή σφε ΛτΣ, ο Πριμακόφ πάντα είχε ένα μίγμα απόστασης και ανάμιξης στη ρωσική πολιτική που τον καθιστά ίσως τον εγκυρότερο και συνθετικότερο εκφραστή της. Στο προκείμενο, πολλά ρωτάει και πολλά δεν λέει υποθέτω. Αυτό που μένει τελείως στο σκοτάδι, είναι ο ρόλος των ξένων διαβούλιων στην εξόντωση του Γιουνές - σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες βλέψεις του, που τον είχαν φέρει σε ανοιχτή διάσταση με την ηγετική τάση του "Συμβούλιου".
Θα επανέλθω σύντομα (όπως διαπιστώνετε, εκτυλίσσονται και άλλα κεφαλαιώδους σημασίας επί των οποίων, για κάποιον ανεξιχνίαστο λόγο, ένοιωσα την ασυγκράτητη παρόρμηση να σχολιάσω :-)) )