December 25, 2006

Interlude

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Tu me estas hablando de la revolucion

pero yo quiero que hables de tu revolucion

mi revolucion es perpetua nada sigue igual,

no hay creacion perfecta no te das cuenta

somos poca cosa el movimiento no conoce la pausa

todo everybody viene a bailar todo el mundo viene a cantar

dile a tu papa dile a tu mama que evrything's gonna be allright…

me fui caminando pa' las 4 direcciones acabe con mis ideas y mis ilusiones

me limpio la vida del peso de mis errores ahora nles doy la palma y veo los colores

hay gente por la calle se visten con disfraces se quitan la careta y se le ven los dientes

otros parecen brutos con cara de animales pero tienen corazon y alma de reyes






(Μην την ψωνίσουμε κιόλας ;-))

23 comments:

Κωστής Γκορτζής said...

Τώρα γιατί αυτό το "καλά Χριστούγεννα" μου φαίνεται ότι σηκώνει πολλές ερμηνείες; :)

nik-athenian said...

Επειδή και ο James Joseph Brown, junior, πέρασε από το checkin point χωρίς να κρατάει εισιτήριο επιστροφής ας τον ξεπροβοδίσουμε με ένα I feel good

σχολιαστής said...

Kαλές γιορτές σύντροφε και με το καλό να διαφωνούμε και το 2007.

Anastasia Konstantakatou said...

"τυχαία" θυμηθηκα το τραγούδι του Τσε και εγώ από τη πρόσφατη ταινία, το "clavo mi remo en el agua, llevo tu remo en el mío creo que he visto una luz al otro lado del río" Δε ξέρω για επαναστάσεις, αλλά φώτα υπάρχουν: το Αστέρι τώρα και πολλά άλλα τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Δε συμφωνείτε; Και αν όχι, παραδεχθείτε τουλάχιστον ότι πρόκειται για πολύ όμορφο τραγούδι!

Anonymous said...

Καλά χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος(που δεν το βλέπω...)

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και καλό 2007!

*

Να ευχηθώ και για τον Φιντέλ; :-)

άσκεπος said...

:))))

Καλή χρονιά, μ.π.!

Μιχάλης Μητσός said...

Καλή και μαχητική χρονιά, Μαυροπρόβατε!

rockerblogger said...

Θερμές συντροφικές ευχές, αγαπητέ φίλε, για καλή χρονιά!

Και σε ευχαριστώ για την όμορφη και δημιουργική συντροφιά στην μπλογκόσφαιρα όλο τον περασμένο χρόνο!

(πρώην Ιχνηλάτης:)

Μαύρο πρόβατο said...

Πέρυσι το φθινόπωρο ακόμη, αυτό το μπλογκ δεν υπήρχε-για την ακρίβεια, υπήρχε τυπικώς ένας "σκελετός" χωρίς περιεχόμενο.
Τη χαρά της συμμετοχής στη μεγάλη, ιντερνετική μετα-κουβέντα την κάλυπτα με το παραπάνω αφήνοντας κανένα σχόλιο στα κείμενα της στήλης του Μιχάλη Μητσού, που έγινε μπλογκ - τις "διαστάσεις".
Μου είχε πάρει μερικούς μήνες το "passage à l'acte" - από κομμάτι της "σκοτεινής ύλης" των αναγνωστών (ας με συγχωρήσει ο nik-athenian για τη μεταφορά!), σε "αλληλεπιδρόν μέρος".
Στην πραγματικότητα, το ίδιο σπορ το ασκούσαμε χρόνια πριν, μια παρέα παλιόφιλοι, που, νέοι τότε, σπρώχναμε την κεφάλα μας σε κάθε μικρό παράθυρο στον κόσμο που προσπαθούσαμε να καταλάβουμε κι επιθυμούσαμε διακαώς να αλλάξουμε
:-)
Έτσι βλέπαμε και σχολιάζαμε τη στήλη του νέου Μιχάλη ;-) εκείνα τα χρόνια της δεκαετίας του 80...
Μια εικοσαετία αργότερα, έχοντας αλλάξει αιώνα αλλά μην έχοντας κλείσει όλους τους λογαριασμούς του προηγούμενου, νομίζαμε οτι τα "έχουμε δει όλα":
-την εξαφάνιση του "ιστορικού κομμουνισμού",
-την επικράτηση του καπιταλιστικού καζίνο και μιας νέας, γενικευμένης ανομίας,
-την επανεμφάνιση των θρησκειών ως γιγάντιων κινητήριων δυνάμεων της ιστορίας (που πιστεύαμε οριστικά ενταφιασμένες κάτω από το τεράστιο οικοδόμημα της "προόδου"),
-το εμμανές της οικολογικής αποσταθεροποίησης
-την ανάδυση της μεταμοντέρνας Κίνας
-την τηλεκρατία στην Ελλάδα του διπρόσωπου μονοκομματισμού, της νέας φτώχειας με πτυχία και κινητά, και αδυναμία να ξεκινήσεις αυτόνομη οικογενειακή ζωή πριν τα τριάντα
-την παντοδυναμία των κρατικών και υπερκρατικών μηχανισμών, την κοινωνία της επιτήρησης και της δουλειάς που στερείται νοήματος

αλλά και
-τα όλο και συχνότερα ξεσπάσματα παγκόσμιας έκτασης κινητοποιήσεων ενάντια στην τρέλα των κυβερνώντων
-την ασύλληπτης έκτασης δημιουργία αξίας από ελεύθερη δραστηριότητα παραγωγών που δεν ανήκουν στις "γαλέρες" του κεφάλαιου (πάνω απ'όλα, το ελεύθερο λογισμικό)
-τη διαρκή επιστημονική επανάσταση
-την σταδιακή απαγκίστρωση της Λατινικής Αμερικής από τα νύχια της αντιδραστικής κάστας λατιφουντιστών που την κυβερνούσε αντλώντας δύναμη και παίρνοντας στήριξη από το "βόρειο γείτονα"
-την αναπόδραστη υποχώρηση της μονοκρατορίας των αμερικάνων.

Τελικά, ακροβολισμένοι στις γειτονιές του πλανήτη που μας οδήγησαν οι δρόμοι της ατομικής μας βιογραφίας, συνειδητοποιούμε οτι δεν είδαμε τίποτε ακόμη!

Αυτό το "ουδέν οίδα" το κλίνουμε πλέον με καταργημένα τα σύνορα του χώρου, επικοινωνώντας σε εφήμερα ψηφιακά περιβάλλοντα που στήνουμε πλέον οι ίδιοι. Τώρα είναι τα μπλογκς, το file sharing και τα wikis, σε λίγο ποιός ξέρει τι - πάντως το φαινόμενο είναι μόνιμο, αναπτύσσεται κοινωνικότητα και σιγά-σιγά πολιτική μέσω του δικτύου.
Το πράγμα δεν θ'αργήσει να επιστρέψει στην κοινωνία που το δημιουργεί, και, μέσα από το παιχνίδι των πολλαπλών αντανακλάσεων των ανθρώπων και των émanations virtuelles των, θα ορίζονται οι νέοι κανόνες της κουλτούρας γενικότερα.

Προς το παρόν, είμαστε ελάχιστοι που παίζουμε με τα νέα παιχνίδια. Περισσότεροι σχολιάζαμε τότε, εκείνον τον καιρό, τις "διαστάσεις" των ριζοσπαστικών διαθέσεων, στα φραπεδάδικα των Αθηνών, απ΄όσοι σήμερα αφήνουν δυό λέξεις/σκέψεις στο αντίστοιχο μπλογκ (που προσυπογράφει πλέον τα παλαιοφιλελεύθερα προ Μαρξ ιδεολογήματα, και δείχνει αποστροφή σε κάθε διάθεση σύγκρουσης με τους βασικούς άξονες πολιτικής των "μεγαλοδύναμων" ;-))
Όμως, τα δεσμά του χώρου και του χρόνου έχουν σπάσει, κι αυτό αλλάζει τα πάντα. Ας πούμε οτι το τζίνι αρχίζει να βγαίνει απ'το λυχνάρι...
Είμαι πολύ περίεργος να δω τη συνέχεια. Δε σας κρύβω, οτι αυτό το μπλογκ υπάρχει κυρίως για λόγους "συμμετοχικής παρατήρησης" (αυτό που έκανε κι εκείνος ο φτωχός κλώνος των Ροκφέλερ, πριν τον κάνουν στιφάδο οι Παπούα :-)))
Όπως και πάρα πολλοί άλλοι, δεν προφταίνω να γράψω ούτε ένα μικρό κλάσμα από τις μπαλαφάρες που περνάνε διαρκώς απ'το κεφάλι μου. Χάρηκα όμως πολύ που προσπάθησα να σας δώσω μια μικρή εικόνα από τις μεγάλες κινητοποιήσεις των νέων που τάραξαν τη Γαλλία την άνοιξη του 2006.

Κυρίως όμως χαίρομαι που "μιλάω" με τόσους "φίλους χωρίς σύνορα", που μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας, κάνουμε πλάκα, αρπαζόμαστε, ή υπερθεματίζουμε.
Φίλτατοι,
ημίαιμε,
nik-athenian,
σχολιαστή,
αναστασία,
velasquez,
πάνο,
θείε ισίδωρε,
exiled,
μιχάλη,
κοσμοπολίτη ντε ιχνηλάτη υ ροκερπλόγκερ,
δ,
τάλω,
διπλωματικέ λαθρεπιβάτη,
κ,
άσπρε λύκε,
κρότκαγια,
ρόσμαρυ,
αθήναιε et tes multiples émanations,
άπατρι,
κουρούνα,
βάτραχε,
ελένη63,
μιραντολίνα,
σανφλάιερ
και όλοι οι άλλοι που ξεχνάω και με τους οποίους τα λέμε,
εύχομαι ο,τι καλύτερο στο 2007 για σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!!

Θα συνεχίσουμε να τα λέμε και από δω, (φοβάμαι όμως πάντα λιγότερο από όσο θα είχα όρεξη).

Νάστε καλά!

nik-athenian said...

Σνιφ, μ.π. αγγιχτικό το κείμενό σου.
Ακριβώς επειδή είδαμε τόσες ανατροπές αλλά και νέα μορφώματα να αναδύονται, δεν τολμώ πια να κάνω προβλέψεις για τη μακροκλίμακα του κόσμου.
25 χρόνια πριν με κατείχε μια σιγουριά για την εξέλιξη των πραγμάτων. Ερμήνευα τους πόθους μου ως πραγματικότητα. Κούνια που με κούναγε...
Έμαθα τουλάχιστον να ακούω πιο προσεκτικά και λιγότερο απορριπτικά τους άλλους.
Ας είναι. Σου εύχομαι ευτυχισμένο το 2008. Για να πλατύνουμε τον ορίζοντά μας ντε!

Κωστής Γκορτζής said...

Γγγγούφφφ!

Anonymous said...

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Όπως το συνηθίζεις, το ποστ το έγραψες στα ...σχόλια!

Ακριβώς αυτή την κουβέντα (τι γίνεται τις επόμενες χρονιές /δεκαετίες) είχαμε μια παρέα Καλαματιανών της τάξης του '79 που συναντήθήκαμε στις 30/12 στην Αθήνα!

Αλλά... καφέ δεν ήπιαμε ακόμα, δεν είμαστε τώρα για τέτοια... Προτείνω λοιπόν το εν λόγω σχόλιο να το χτενίσεις / εμπλουτίσεις και να γίνει πόστ εδώ, ώστε να το συζητήσουμε δεόντως! Αν εξαιρέσεις τα άρρητα, δεν υπάρχει πιο ενδιαφέρον θέμα!

Αθήναιος said...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι και σε σας ό,τι ποθείτε. Θέλω να σας ευχηθώ καλά μυαλά για να σας πειράξω λίγο αλλά άλλη μέρα. :-) Σύντομα θα σας καλέσω να βριζόμαστε και να το ευχαριστιόμαστε και στο άλλο μου μπλογκ. Είναι λίγο περίεργο ( αλλά μπορεί και να μην είναι, αλλά για σιγουριά λέω να ρωτήσω τον γιατρό...) να γράφω για μαγειρική ως άντρας και για πολιτικά με το αληθινό μου φύλο αλλά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον δεν είναι τόσο περίεργο.

Καλή χρονιά, βουτηγμένη στο κρασί, "έτος επί οίνοπι πόντω" να είναι το '07, για να παραφράσουμε ελαφρώς τον ομηρικό ύμνο! :-)

Μαύρο πρόβατο said...

à vous de même, mon cher.

Παρακολούθησα πριν από κάτι μήνες έναν αδικοχαμό στα μπλογκς που αφορούσε το παιχνίδι με τα φύλα -εκεί, αν θυμάμαι καλά, είχε γίνει λόγος και για σας.

(Δεν βρήκα το παραμικρό ενδιαφέρον σε όλο αυτό. Έτσι κι αλλιώς, στα μπλογκς διακινούνται κείμενα και το φύλο δεν είναι παρά ένα attribut de la figure du narrateur. Όπως γνωρίζετε, ο auteur είναι άλλη ιστορία: άτομο αντίθετου φύλου, ή ομάδα αντί ατόμου, ή software agent (έχουν γίνει και τέτοια πειράματα!)

Με την ευκαιρία, σημειώνω οτι στα κείμενα του Αθήναιου βρίσκουμε πειστικά στοιχεία που παραπέμπουν σε μια ανδρική μορφή. Επίσης κάπου στα βάθη της μνήμης μου υπάρχει η πληροφορία οτι, στις αρχές του'90, κυκλοφορούσε η φήμη οτι κάποιος δαπίτης του αρχαιολογικού ήταν χαρισματική προσωπικότητα και καταπληκτικός μάγειρας...)

Ο,τι καλύτερο λοιπόν για τη δημιουργό του "Αθήναιου", και ελπίζω να τα λέμε και στο πολιτικό σου μπλογκ!

Anonymous said...

Υγεία,αγάπη και επαγγελματική επιτυχία.

Anonymous said...

Πρόβατο συγγνώμη που σου χαλάω την γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά ψάχνω ένα mail:
http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=23098468,30989796,88379556,1481060,9039588

Λοιπόν, ακούστε τώρα πώς πληροφορεί η σοβαρή «Φιγκαρό» το κοινό της, σ' ένα δακρύβρεχτο σημείωμα για τη «Μακεδονία» (από τον «Ελ. Τύπο»):



Η Ελλάδα κατέχει το 51% των εδαφών της Μακεδονίας, και μαζί τη Θεσσαλονίκη! Και ποια είναι αυτή η «Μακεδονία»; «Είναι η πιο μικρή από τις Δημοκρατίες της πρώην Γιουγκοσλαβίας (...) Αντλεί τη δύναμή της από τον πλούτο του παρελθόντος, που φτάνει στους χρόνους κατά τους οποίους όλος ο γνωστός κόσμος, από τα Βαλκάνια μέχρι την Ινδία, ήταν υπό την κυριαρχία του πιο ξακουστού από τα παιδιά της, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γιου του Φιλίππου της Μακεδονίας»


Αγαπητό μου κριάρι,ψάχνω το mail της εν λόγω "κυρίας" για να τη στολίσω στα γαλλικά,
τόσο κυριολεκτικά(έχουμε και 1 DALF) όσο και μεταφορικά.
Θα με βοηθήσεις;

Μαύρο πρόβατο said...

Καλημέρα σε όλους,
Πάνο, θα προσπαθήσω να κάνω σχετικό ποστ αν βρω ώρα/ησυχία - το προηγούμενο σχόλιο το είχα γράψει σε 10' από ένα καφέ με wifi, εξ ου και οι ασυνταξίες.

velazquez, με το ψαχτήρι της Φιγκαρό δε βγαίνει άκρη. θα πρότεινα να στείλεις mail στον Ελεύθερο Ρύπο ζητώντας να προσδιορίσουν το φύλλο της εφημερίδας και το συντάκτη του δημοσιεύματος.
Αν όντως γράφτηκαν αυτά έτσι, δεν αποκλείω να έχουμε την περίπτωση ενός δημοσιογράφου που "τα πιάνει" - εξάλλου πολλές χώρες της πλάκας, ιδιαίτερα της βαλκανικής γειτονιάς, ακολουθούν τέτοιες μεθόδους "μικροδιπλωματίας". Βέβαια, θα έπρεπε να ασχοληθεί μ'αυτό και το γραφείο Τύπου της εδώ πρεσβείας - πόσο μάλλον που ψωνίζουμε ουκ ολίγα από τον ιδιοκτήτη της φυλλάδας κ. Ντασσώ (Μιράζ...)
Να σημειωθεί οτι η Φιγκαρό έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το μητσοτακέικο και έχει φιλοξενήσει επανειλημμένα αφιερώματα στη Ντόρα.

Κωστής Γκορτζής said...

Ελεύθερος Ρύπος;
Αν το πάρει είδηση η νέα ιδιοκτήτρια (Γιάννα) βλέπω κομμένες τις επιχορηγήσεις σε όλα τα Γαλλικά Πανεπιστήμια...
Μη σου πώ ότι θα σταματήσει να χωνίζει μαναβική από τη Κυανή ακτή!

Μαύρο πρόβατο said...

:-))) Ήταν το χαϊδευτικό του στα παιδιά της ηλικίας μου...

Παρεμπιπτόντως, μιας και ψοφάω για μπιριμπίρι, θυμάμαι οτι αυτή η εφημερίδα είχε ξεκινήσει για "καλή" - άσπρο χαρτί, κυριλέ σελιδοποίηση, καλή ύλη κτλ - για να καλύψει το κενό απογευματινής εφημερίδας "ποιότητας" στο χώρο της μείζονος δεξιάς (κεντροδεξιάς, με το σημερινό λεξιλόγιο) όπου η Μεσημβρινή δεν τα κατάφερνε, η Βραδυνή ήταν πολύ δεξιά και η Απογευματινή χαμηλής υποστάθμης.
Τελικά το επίπεδο χρόνο με το χρόνο έπεφτε (μιλάω με δεδομένη την πολιτική γραμμή της εφημερίδας), πχ αφιέρωνε σαλόνι στη δεξίωση της τοπικής ΝΔ κάτω πατησσίων με πλούσιο φωτορεπορτάζ όπου εμφανίζονταν όλοι οι νεοδημοκράτες επαγγελματοβιοτέχνες της γειτονιάς, με εκτενή παράθεση της προσφώνησης του κ.Ζυγούρη κτλ κτλ.

Μετά (αφού ο ιδρυτής Βουδούρης απεβίωσε) ήρθε ο πλακωμός με τους Ρίζο, Κίρτσο κτλ και η εφημερίδα δεν διαβαζόταν με καμμία δύναμη.

(...κενό... σταματάω να παρακολουθώ από κοντά από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και επανέρχομαι στα τέλη, μετά ιντερνετ...)

Βλέπω λοιπόν οτι τώρα αγοράστηκε από τους Αγγελοπουλαίους (αφού δεν έκατσε το "Εθνος") και πάει να γίνει ένας καθρέφτης των εντύπων του συγκροτήματος. Πολιτικά μου φαίνεται οτι στέκει - γιατί αν το πολιτικό σύστημα έχει διαμορφωθεί στη βάση κοινών θέσεων των 2 κομμάτων για τα κύρια πολιτικά ζητήματα, δεν μπορεί το ένα (Γιωργάκης) να διαμορφώνει αποκλειστικά την κοινή γνώμη των μικρομεσαίων (ημι)μορφωμένων στρωμάτων που μετράνε τόσο στην Ελλάδα, ενώ το άλλο (Κωστάκης) να ταΐζει κουτόχορτο μόνο τους γκάου!
Η "μίξη" που χαρακτηρίζει τα μεγάλα κανάλια, έρχεται λοιπόν και στον Τύπο με τους Αγγελόπουλους. Αν είναι σωστή αυτή η "υπόθεση εργασίας", το επίπεδο του "Ρύπου" οφείλει να ανέβει.

Όσο για την πελατεία, νομίζω οτι διαμορφώνεται περίπου ως εξής:
-το μικρομεσαίο (ημι)μορφωμένο τμήμα και η περιφέρειά του, Συγκρότημα, Ε.Τύπος, Έθνος
-οι κάπως πιο μορφωμένοι και πιο νέοι, Καθημερινή (εφημερίδα όμως υπερβολικά εξαρτημένη από τα ιδιαίτερα συμφέροντα του Αλαφούζου)
-οι πιο ριζοσπαστικοποιημένοι νέοι που έχουν φυγόκεντρες τάσεις από το ΠΑΣΟΚ, Ελευθεροτυπία για να συγκρατηθούν :-) (να σημειωθεί και η ιστορική, άριστη σχέση σογιών Τεγόπουλου-Καραμανλή)
-η πλέμπα, Λοιπόν εσπρέσσο κτλ

-τέλος, υπάρχει ένα "οριζόντιο" γκρούπ μπουχτισμένων, επιρρεπείς στο λαϊκισμό, στους οποίουν στοχεύουν διάφοροι μάγκες τύπου Μάκη-Θέμου κτλ. Μου μυρίζουν ανακατατάξεις σε όσους παίζουν σ'αυτό το χώρο.


(Οι υπόλοιποι παίκτες είναι μειωμένου ενδιαφέροντος και έχουν να κάνουν, οι περισσότεροι, με προώθηση ιδιαίτερων συμφερόντων των ιδιοκτητών τους - ξέπλυμα κ.α. Αλλά το κόβω εδώ, μην και θιχτεί κανείς)

Τέρμα το διάλειμμα - back to work...

Κωστής Γκορτζής said...

Άφωνος!
Εξαιρετική, ως συνήθως, ανάλυση.

Προσθέτω, κουτσομπολίστικα, ότι η Γιάννα ψαρεύει (αλά Κοσκωτά) δημοσιογράφους με κύρος από το Συγκρότημα, όπου κύρος στην Ελλάδα αποκτάς πχ γράφοντας ένα πολιτικοδημοσιογραφικό θρίλερ εκτυλισσόμενο σε καφενέ στο Κολωνάκι, ή φορώντας περίεργα γυαλιά στυλ Έλτον Τζών με δέκα τόννους κουλτούρα και χιούμορ που κάποτε μας ψυχαγωγούσε και τώρα μας πλήττει αφόρητα!
Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, αλλά επειδή όλα στην Ελλάδα κινούνται ως εικονική πραγματικότητα, νομίζω πως ναι, η εικόνα του Ε.Τ. θα βελτιωθεί.

Το ερώτημα είναι πότε θα βελτιωθεί και η πολιτική...

πιτσιρίκος said...

σφε καλή χρονιά.

Anonymous said...

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΣΤΑΝ
ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ".ΕΛΕΓΧΟΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ "ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ"(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ?)ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑ_ΚΟΛΑ>
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΗΓΟΣ

ΝΕΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ "ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ" ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΘΝΟΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ
ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΌ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ "ΜΑΣΑΖ"ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ-ΣΚΕΤΟ ΙΣΤΑΝ
ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ


ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΑΣΠΡΟΣ ΛΥΚΟΣ